Proficiat Jan Willem!

Proficiat Jan Willem!

We feliciteren Jan Willem Geurts met zijn nieuwe aanschaf: een zilvergrijze Mirai in de meeste luxe Prestige uitvoering. Jan Willem had enige tijd geleden een maand proef gereden met een Mirai via de KNAC. En dat was hem zó goed bevallen dat hij zelf ook een Mirai wilde rijden. Eenmaal binnen in ons pand was de keuze snel gemaakt: deze zilvergrijze moet het worden!

Jan Willem, adviseur bij Vaert Advies, koos zeer bewust voor waterstof rijden omdat hij congestie op het elektriciteitsnetwerk als een groot probleem ziet. Tegelijkertijd is hij zich zeer bewust van zijn omgeving. Daarom wil hij zero emissie rijden.

Maatschappelijk bewustzijn speelt een grote rol voor hem: hij spant zich in voor Sports for Children. Via deze organisatie worden wereldwijd duizenden kinderen blij gemaakt met door ons onderwijs afgedankte sporttoestellen die worden geïnspecteerd en opgeknapt.

Ebby Road wenst Jan Willem heel veel veilige en schone kilometers toe. Tanken doet Jan Willem in Veldhoven bij TotalEnergies.

Share this content:

Geef een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.